Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

juuusta

Zadanych pytań: 29

15.07.2013 22:34

Z czym robicie gołąbki? W jakich proporcjach? Czy np. ryżu 2/3 czy bardziej pół na pół z mięsem?

Odpowiedzi (32)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

15.07.2013 22:54

jeśli robię z ryżem to pół na pół; robię także z kasza gryczana

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

15.07.2013 23:06

ryż i mięso w proporcjach 1:1

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.07.2013 23:16

pól na pół albo zależy ile czego mam :-)

leonowie

Zadanych pytań: 29

15.07.2013 23:27

wiecej mięsa niż ryżu:)

treonina

Zadanych pytań: 1213

15.07.2013 23:42

przeważnie dodaję tyle samo mięsa co ryżu

Noruas

Zadanych pytań: 232

16.07.2013 00:58

na oko, ale raczej więcej mięska z racji tego, że mięsożerna jestem :)

AGNIESZKA144

Zadanych pytań: 338

16.07.2013 05:48

więcej mięsa niż ryżu

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

16.07.2013 07:15

ja też robię pół na pół

berys18

Zadanych pytań: 1434

16.07.2013 07:20

na pół kilo mięsa daję 2 woreczki ryżu

Ola1984

Zadanych pytań: 295

16.07.2013 07:29

U mnie zawsze na 2 torebki ryżu przypada 500 g mięsa i 500 g pieczarek :) Takie lubię najbardziej.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak