Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

juuusta

Zadanych pytań: 29

15.07.2013 22:34

Z czym robicie gołąbki? W jakich proporcjach? Czy np. ryżu 2/3 czy bardziej pół na pół z mięsem?

Odpowiedzi (32)

Janina

Zadanych pytań: 159

16.07.2013 08:12

Robię gołąbki z 2/3 ryżu, 1/3 kaszy, mięsa zawsze więcej jak ryżu i kaszy półtora razy

msmors

Zadanych pytań: 91

16.07.2013 08:41

Ja robię gołąbki z ryżu i proporcja pół na pół.

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

16.07.2013 09:01

różnie nieraz więcej ryżu a nie raz pół na pół

malina

Zadanych pytań: 4

16.07.2013 09:05

robię różne ale mimo wszystko tradycyjne najlepsze

idealme

Zadanych pytań: 62

16.07.2013 09:07

Ostatnio robilan golabki z peczakiem i miesem z indyka. Wyszly przepyszne!!

Anna133

Zadanych pytań: 143

16.07.2013 09:17

ja robię warzywne ,z peczakiem , kaszą , ryzem , pieczarkami ,a także z ziemniakami

ana00

Zadanych pytań: 231

16.07.2013 09:40

torebkę ryżu na pół kilo mięsa

pestka

Zadanych pytań: 424

16.07.2013 09:41

tradycyjne ale z większą ilością mięsa niż ryżu

Konczi

Zadanych pytań: 632

16.07.2013 10:31

ja robię różne gołąbki, z racji tego że mąż lubi inne ja inne- ryż + mięso wieprzowe, ryż + kiełbasa podwawelska, ryż + kurczak, kasze + mięso, ryż+brokuły, ryż + pieczarki te goszczę najczęściej

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

16.07.2013 11:14

pół na pół

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak