Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

25.09.2014 12:47

Z jakiego typu mąki przygotowujecie ciasto na pierogi ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

25.09.2014 14:25

Robię z takiej jaka jest akurat w domu ;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

25.09.2014 14:55

mąka pszenna szymanowska

Ola1young

Zadanych pytań: 7

25.09.2014 15:28

przeważnie z mąki pszennej

Odpowiedzi (52)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

25.09.2014 12:55

najczęściej robię z pszennej tortowej mąki

Gracer

Zadanych pytań: 124

25.09.2014 12:56

ja również z tortowej

Ela15

Zadanych pytań: 1414

25.09.2014 13:01

zawsze robię z tortowej, chociaż wiem, że jest również specjalna mąka do pierogów, nie używałam jej jednak nigdy

Alicee

Zadanych pytań: 4

25.09.2014 13:08

Mąka "basia" do pierogów - ciasto wychodzi bardziej delikatne ;)

Renata9

Zadanych pytań: 329

25.09.2014 13:10

mąka pszenna typ 500

Malinka

Zadanych pytań: 302

25.09.2014 13:22

Ja kupuję mąkę o nazwie "Królowa mąk tortowych", która się sprawdza :)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

25.09.2014 13:25

mąka tortowa typ 450

Stenka

Zadanych pytań: 467

25.09.2014 13:38

ja robię z różnych, nie widzę dużej różnicy

Alex_M

Zadanych pytań: 119

25.09.2014 13:43

a ja robię z mąki pszennej typ 650 :)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

25.09.2014 13:48

Najczęściej używam tortowej :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak