Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

25.09.2014 12:47

Z jakiego typu mąki przygotowujecie ciasto na pierogi ?

Odpowiedzi (52)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

25.09.2014 20:32

najczęściej z tortowej

ben-ka

Zadanych pytań: 459

25.09.2014 21:31

Zawsze z takiej jaką mam w domu,a najczęściej jest to mąka tortowa.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

25.09.2014 23:21

w zależności jaką mam w domu ;)

Mniam

Zadanych pytań: 87

26.09.2014 08:50

Najczęściej jest to mąka tortowa typ 450. Często piekę ciasta, więc takiej mam najwięcej :)

pestka

Zadanych pytań: 424

26.09.2014 10:24

z mąki pszennej wrocławskiej lub poznańskiej

ice cubes

Zadanych pytań: 0

26.09.2014 14:23

pszenna lub tortowa, zależy co jest pod ręką

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

26.09.2014 21:15

z tortowej

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

26.09.2014 22:37

Zazwyczaj 450 lub 500, albo mąka do pierogów z Lubelli, ale często też mieszam i kombinuję, żeby zrobić trochę zdrowsze pierożki.

Magula

Zadanych pytań: 556

28.09.2014 16:10

z mąki pszennej tortowej, nie zwracam uwagi na typ maki tak naprawdę

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

20.10.2014 08:00

najczęściej z tortowej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak