Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

01.11.2013 15:42

Zakalec-dlaczego powstaje i jak się go ustrzec?

Odpowiedzi (13)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

01.11.2013 22:45

wiem tylko tyle, że przy ciastach jogurtowych składniki powinny być w temperaturze pokojowej ;) przy ciastach z owocami trzeba uważać, bo gdy są zbyt soczyste to zakalec będzie na bank ;) a brownie - kocham!! :) pamiętam swoje rozczarowanie przy pierwszym blondie, bo wyszło zbyt puszyste :D

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

02.11.2013 17:23

czasami się zdarza i to właśnie wtedy , gdy bardzo się staramy

KORAL

Zadanych pytań: 20

09.03.2016 00:05

Zakalec raz miałam bo nie dodałam mąki do biszkoptu. :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak