Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Cranberry

Zadanych pytań: 34

27.10.2014 22:35

Zakupiłam żeberka kąty a teraz prosze o pomoc :) nigdy ich nie robiłam! Mam je pociąć ? Piec w rękawie czy jak?

Odpowiedzi (36)

norweska20

Zadanych pytań: 400

28.10.2014 08:25

ja piekę w rękawie, pokrojone n mniejsze kawałki

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

28.10.2014 09:09

ja piekę przeważnie w rękawie foliowym z przyprawami i czosnkiem

gosia56

Zadanych pytań: 466

28.10.2014 09:15

najbardziej mi smakują zeberka upieczone w piekarniku razem z kapustą kiszoną

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

28.10.2014 09:33

Dla mnie takie żeberka nie różnią się specjalnie od "zwykłych" , najbardziej lubię pieczone z kminkiem, takie złociutkie i z wytopionym tłuszczem.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

28.10.2014 09:39

polecam żeberka w kapuście

adelajda

Zadanych pytań: 234

28.10.2014 10:16

ja też zrobiłabym w kapuście

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

28.10.2014 10:43

Ja podobnie jak gosia56 lubię pieczone w piekarniku razem z kiszoną kapustą

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

28.10.2014 11:14

ja tnę na mniejsze kawałki,marynuję przez noc,a potem duszę z dodatkiem czosnku,cebulki

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

28.10.2014 12:36

Te żeberka możesz udusić z cebulą, upiec w piekarniku z kapusta kiszoną, upiec w rękawie, zgotować na nich zupę.

Ola1young

Zadanych pytań: 7

28.10.2014 13:51

dobry jest również żurek na żeberkach :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak