Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia53

Zadanych pytań: 339

02.12.2015 22:07

Zamroziłam dzisiaj kremówkę , bo miałam za dużo , nie do przerobienia. Zastanawiam się teraz ,czy da się ją ubić po rozmrozeniu.? Jak myślicie?

Odpowiedzi (31)

Gracer

Zadanych pytań: 124

03.12.2015 09:10

tez jestem ciekaw czy się ubije

gosia56

Zadanych pytań: 466

03.12.2015 09:15

nigdy jeszcze nie zamrazałam więc chętnie poczytam czy mozna

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

03.12.2015 09:39

nie będzie problemu z ubiciem

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

03.12.2015 09:46

jasne że ubijesz,tylko po rozmrożeniu dobrze wymieszać aby tłuszcz równo się rozłożył

Benita

Zadanych pytań: 1

03.12.2015 10:05

Nigdy nie mroziłam kremówki, ale dobrze wiedzieć na przyszłość, że się ubije.

Futka

Zadanych pytań: 2

03.12.2015 10:07

Ja także kiedyś zamroziłam kremówkę i spokojnie ją później ubiłam, więc śmało :D

Wacław

Zadanych pytań: 1269

03.12.2015 10:09

nie mrozimy kremówki

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

03.12.2015 10:17

Ja nigdy nie mroziłam i chętnie przeczytam odpowiedzi

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

03.12.2015 10:39

Ja kiedyś mroziłam... potem jak się wolno rozmrozi to da się ubić.

mysza75

Zadanych pytań: 96

03.12.2015 10:48

nie powinno być problemu z jej ubiciem,ale rozmroź ją w lodówce dzień wcześniej, żeby nie była potem ciepła jak postoi za długo w kuchni

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak