Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia53

Zadanych pytań: 339

02.12.2015 22:07

Zamroziłam dzisiaj kremówkę , bo miałam za dużo , nie do przerobienia. Zastanawiam się teraz ,czy da się ją ubić po rozmrozeniu.? Jak myślicie?

Odpowiedzi (31)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

03.12.2015 11:10

można ubić i to mocno

Franciszek

Zadanych pytań: 4

03.12.2015 11:57

nie mrożę nigdy

pestka

Zadanych pytań: 424

03.12.2015 12:11

też skorzystam z rad , bo nigdy kremówki nie mroziłam

Habibi

Zadanych pytań: 690

03.12.2015 12:52

mroziłam i ubijałam - nie było żadnych problemów :)

2milutka

Zadanych pytań: 134

03.12.2015 13:30

nie mam pojęcia , nigdy nie mroziłam za to białka tak

Alex_M

Zadanych pytań: 119

03.12.2015 13:41

mroziłam ale potem zuzywałam bez ubijania, była ok, wiec nie wiem, ciekawe czy sie ladnie ubije :) duzo tez zalezy od firmy....

agaK.

Zadanych pytań: 311

03.12.2015 15:27

Mroziłam śmietanę 36% i potem dawała się ubić.

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

03.12.2015 16:16

nigdy nie mroziłam ale słyszałam, że można

gosia1988

Zadanych pytań: 526

03.12.2015 17:27

nigdy nie mroziłam, więc chętnie się dowiem czy się da zamrozić:)

norweska20

Zadanych pytań: 400

03.12.2015 21:36

nie mroziłam...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak