Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

05.02.2015 11:25

Żeberka natarłam marynatą i odstawiłam na noc do lodówki a następnego dnia upiekłam w piekarniku. Czy mogę taki przepis podłączyć pod kategorię marynowanie ?

Odpowiedzi (27)

gosia56

Zadanych pytań: 466

05.02.2015 13:09

jak najbardziej możesz zaznaczyć marynowane

Gracer

Zadanych pytań: 124

05.02.2015 13:23

myślę że można dodać

joanna43

Zadanych pytań: 163

05.02.2015 13:53

ja też uważam że możesz

MałaMi89

Zadanych pytań: 26

05.02.2015 13:57

Oczywiście, że tak! Robiłam już w ten sposób i DS uznawał (póki co;))

Magda60

Zadanych pytań: 1158

05.02.2015 14:19

pewnie ze się nadaje

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

05.02.2015 15:09

na 100% to marynowanie mięsa

erym

Zadanych pytań: 24

05.02.2015 15:11

moim zdaniem tak, sama mam zamiar taki wlasnie przepis na zeberka dolaczyc...

Michał2

Zadanych pytań: 32

05.02.2015 15:26

myślę że możesz tak zrobić;)

anemon

Zadanych pytań: 163

05.02.2015 18:12

Oczywiście, że tak. Opisz wszystko dokładnie, zaznacz "marynowanie" i wstaw przepis.

Lucan

Zadanych pytań: 18

05.02.2015 19:41

zależy co DS rozumie pod hasłem marynowanie "Marynata do mięsa ma wiele sposobów przygotowania. Można wypróbować nowe lub korzystać z tych sprawdzonych. Zazwyczaj musi ona zawierać przynajmniej jeden z następujących składników: wino lub inny alkohol, sok cytrynowy, ocet, sól."

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak