Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

05.02.2015 11:25

Żeberka natarłam marynatą i odstawiłam na noc do lodówki a następnego dnia upiekłam w piekarniku. Czy mogę taki przepis podłączyć pod kategorię marynowanie ?

Odpowiedzi (27)

Lucan

Zadanych pytań: 18

05.02.2015 19:41

zależy co DS rozumie pod hasłem marynowanie "Marynata do mięsa ma wiele sposobów przygotowania. Można wypróbować nowe lub korzystać z tych sprawdzonych. Zazwyczaj musi ona zawierać przynajmniej jeden z następujących składników: wino lub inny alkohol, sok cytrynowy, ocet, sól."

halina17

Zadanych pytań: 271

05.02.2015 21:16

Myślę , że możesz dodać pod kategorię marynowanie.

Mira85

Zadanych pytań: 90

05.02.2015 21:42

Ja bym dodała

marenka

Zadanych pytań: 179

06.02.2015 09:06

Sądzę że możesz zaznaczyć jako marynowane:)

mysza75

Zadanych pytań: 96

06.02.2015 10:01

oczywiście że możesz

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

06.02.2015 16:41

możesz podłączyć

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

07.02.2015 11:57

Ja dodaję takie przepisy jako marynowanie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak