Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

11.02.2014 00:25

Żeby kalafior zachował swój biały kolor, gotujemy go z dodatkiem małej ilości mleka i szczyptą soli, a po ugotowaniu przelewamy go zimną wodą.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

11.02.2014 08:59

dziękuję na pewno wypróbuję

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.02.2014 00:43

rada warta wypróbowania

berys18

Zadanych pytań: 1434

11.02.2014 07:23

nie gotowałam z mlekiem, wypróbuję teraz

Odpowiedzi (14)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

11.02.2014 00:57

Też tak robię.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

11.02.2014 07:20

również tak robię

Renata9

Zadanych pytań: 329

11.02.2014 07:24

fajna rada, dziękuję

Janina

Zadanych pytań: 159

11.02.2014 07:25

Nie wiedziałam o tym, dzięki;)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

11.02.2014 07:29

Chętnie skorzystam z tej rady :)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

11.02.2014 07:30

wypróbuję z pewnością

aginaa

Zadanych pytań: 700

11.02.2014 07:41

tak, to prawda...

Milka100

Zadanych pytań: 76

11.02.2014 07:44

dzięki za radę wypróbuję

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

11.02.2014 07:56

do wypróbowania

ada.la

Zadanych pytań: 39

11.02.2014 08:09

nigdy tak nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak