Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

11.02.2014 00:25

Żeby kalafior zachował swój biały kolor, gotujemy go z dodatkiem małej ilości mleka i szczyptą soli, a po ugotowaniu przelewamy go zimną wodą.

Odpowiedzi (14)

dodi

Zadanych pytań: 256

11.02.2014 08:57

nigdy nie dodawałam mleka

elka72

Zadanych pytań: 15

11.02.2014 09:21

W mleku nie gotowałam,ale zawsze dodaję do wody oprócz soli łyżeczkę cukru.

Lidzia

Zadanych pytań: 21

13.02.2014 17:06

Kalafior zawsze gotuję w osolonym wrzątku z dodatkiem cukru. Zawsze jest biały.

MAR3STA

Zadanych pytań: 1541

24.08.2016 21:01

Chętnie wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak