Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

18.02.2014 22:35

Żeby skórka cytryny albo pomarańczy podczas ścierana nie przyklejała się do tarki, wystarczy wcześniej posmarować powierzchnię tarki odrobiną oliwy.

Odpowiedzi (14)

pestka

Zadanych pytań: 424

19.02.2014 08:38

ciekawa informacja

gosia56

Zadanych pytań: 466

19.02.2014 09:46

tez nigdy nie smaruję tarki

borgia

Zadanych pytań: 89

19.02.2014 09:58

Osobiście odradzam, ale polecam za to kupić specjalną małą tarkę - płaską z rączką - do sera. Ściera się skórkę doskonale prosto do gara, miski czy na talerz. Posmarowanie olejem spowoduje, że skórka przyklei się w każdym zakamarku tarki.

Róża1

Zadanych pytań: 7

19.02.2014 11:05

też to sprawdzę :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak