Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwunia

Zadanych pytań: 26

25.01.2014 17:52

Żelatynę namaczacie,czy rozrabiacie w gorącej wodzie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

25.01.2014 18:21

najpierw namaczam jak napęcznieje to zalewam wrzątkiem

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

25.01.2014 18:42

zawsze namaczam a póżniej podgrzewam do rozpuszczenia

Margo1

Zadanych pytań: 2141

25.01.2014 17:52

W gorącej wodzie

Odpowiedzi (27)

Milka100

Zadanych pytań: 76

25.01.2014 17:53

namaczam a potem wrzątek

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

25.01.2014 17:53

rozrabiam w gorącej wodzie

halina17

Zadanych pytań: 271

25.01.2014 17:55

Namaczam w wodzie chyba , że zapomnę namoczyć to w gorącym płynie rozpuszczam.

anusq18

Zadanych pytań: 2

25.01.2014 18:01

w gorącej wodzie

teresa18

Zadanych pytań: 502

25.01.2014 18:08

Najpierw namaczam, a później rozpuszcza w gorącej wodzie

Alex_M

Zadanych pytań: 119

25.01.2014 18:13

rozpuszczam w gorącej wodzie

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

25.01.2014 18:30

W gorącej wodzie

Mniam

Zadanych pytań: 87

25.01.2014 18:51

W zasadzie to różnie robię. Czasami namaczam, ale częściej rozpuszczam po prostu w gorącej wodzie.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

25.01.2014 18:53

We wrzątku rozrabiam

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

25.01.2014 18:56

namaczam w zimnej wodzie albo soku a potem podgrzewam i mieszam aż się rozpuści - taka namoczona łatwiej się rozpuszcza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak