Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwunia

Zadanych pytań: 26

25.01.2014 17:52

Żelatynę namaczacie,czy rozrabiacie w gorącej wodzie?

Odpowiedzi (27)

Reniaa

Zadanych pytań: 0

25.01.2014 19:02

Namaczam a potem podgrzewam do rozpuszczenia :)

olla85

Zadanych pytań: 24

25.01.2014 19:02

Ja najczęściej rozpuszczam w gorącej wodzie. Ale jeśli przepis wymaga aby ją namoczyć to tak robię.

mysza75

Zadanych pytań: 96

25.01.2014 19:03

najpierw namaczam w zimnej wodzie, potem rozpuszczam w gorącej

pestka

Zadanych pytań: 424

25.01.2014 19:05

namaczam a póżniej podgrzewam aż się rozpuści

Ola1984

Zadanych pytań: 295

25.01.2014 19:06

Zalewam wrzątkiem i mieszam do rozpuszczenia.

irenka

Zadanych pytań: 888

25.01.2014 19:10

rozpuszczam w gorącej wodzie

Dorota59

Zadanych pytań: 950

25.01.2014 19:35

najpierw namaczam w zimnej wodzie

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

25.01.2014 19:47

ostatnio rozpuszczam w gorącej

ppaulina

Zadanych pytań: 22

25.01.2014 20:49

rozpuszczam w gorącej wodzie

Rogalik

Zadanych pytań: 84

25.01.2014 20:49

namaczam w zimnej i pózniej podgrzewam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak