Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Christopher

Zadanych pytań: 31

14.07.2014 17:58

Zimna czy gorąca woda ?Do której wkładacie mięso?

Odpowiedzi (42)

PaniMISIOWA

Zadanych pytań: 1119

14.07.2014 20:38

ja też zalewam zimną i gotuję razem

stan2401

Zadanych pytań: 0

14.07.2014 20:41

zawsze zalewam zimną

gosia1988

Zadanych pytań: 526

14.07.2014 21:07

zawsze zimną wodą zalewam

Iwusia

Zadanych pytań: 242

14.07.2014 21:42

zazwyczaj zimną wodę

alaaa

Zadanych pytań: 201

14.07.2014 22:19

na rosół do zimnej, gotowanego mięsa nie jemy na razie nie jesteśmy na diecie ale zgadzam się że wtedy do gorącej

ada.la

Zadanych pytań: 39

14.07.2014 22:42

ja wkładam do gorącej

mysza75

Zadanych pytań: 96

14.07.2014 23:52

do zimnej wody wkładam zawsze mięso

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

15.07.2014 07:55

ja do zimnej

dodi

Zadanych pytań: 256

15.07.2014 08:30

wkładam do zimnej wody

xjustynka89x

Zadanych pytań: 11

15.07.2014 10:27

Na wywar - do zimnej wody, aby mięsko było dobre do jedzenia - do gorącej.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak