Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Christopher

Zadanych pytań: 31

14.07.2014 17:58

Zimna czy gorąca woda ?Do której wkładacie mięso?

Odpowiedzi (42)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

15.07.2014 12:42

zazwyczaj wkładam do zimnej, chyba że obsmażam wcześniej to doddaje gorący bulion

Czyki

Zadanych pytań: 72

15.07.2014 12:45

Zależy co gotuję :) raz zimna raz gorąca :):)

Kulinarna Ja

Zadanych pytań: 15

15.07.2014 12:57

Ja zalewam zawsze zimną, by białko się nie ścięło i nie zamknęło porów mięsa

marta19

Zadanych pytań: 41

15.07.2014 14:02

zawsze do zimnej wody

plocia

Zadanych pytań: 561

15.07.2014 14:41

Zawsze wkładam do zimnej wody.

Marta1986

Zadanych pytań: 859

15.07.2014 14:52

do zimnej :-)

teresa18

Zadanych pytań: 502

15.07.2014 20:00

na zupe zawsze do zimnej

mimi

Zadanych pytań: 31

15.07.2014 20:19

zawsze do zimnej wody

Rogalik

Zadanych pytań: 84

15.07.2014 20:27

do zimnej wody

wyattearp

Zadanych pytań: 102

17.07.2014 08:01

zawsze od zimnej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak