Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Suonatar

Zadanych pytań: 16

23.02.2014 12:56

Znacie jakiś sprawdzony sposób na przesoloną zupę?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

23.02.2014 12:58

wrzucić surowe ziemniaki

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

23.02.2014 13:01

surowy ziemniak podobno wyciąga sól

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

23.02.2014 13:40

wrzucam zawsze ziemniaka

Odpowiedzi (18)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

23.02.2014 12:57

Wrzucam więcej surowych ziemniaków, jeśli to nie pomoże dolewam trochę wody :)

agnieszka131919

Zadanych pytań: 2

23.02.2014 12:59

surowy ziemniak podobno najlepszy,ale nie próbowałam jeszcze, raczej dolewam przegotowanej wody trochę

Lidzia

Zadanych pytań: 21

23.02.2014 13:00

Ziemniak pomaga, sprawdziłam.

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

23.02.2014 13:08

znam tylko sposób z ziemniakiem

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

23.02.2014 13:10

też słyszałam tylko o ziemniaku

as28

Zadanych pytań: 294

23.02.2014 13:18

surowy ziemniak ale słyszałam tez o kawałku chleba

Janina

Zadanych pytań: 159

23.02.2014 13:19

Surowy ziemniak, albo jeżeli zabielana to można dodać mleka albo po prostu dodać wody;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.02.2014 13:24

Daje surowego ziemniaka albo dolewam wody

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

23.02.2014 13:49

ja znam sposób z surowym ziemniakiem

Alex_M

Zadanych pytań: 119

23.02.2014 13:50

nigdy mi się nie zdarzyło przesolić zupy ;) ale czytałam, że ziemniak pomaga ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak