Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Suonatar

Zadanych pytań: 16

23.02.2014 12:56

Znacie jakiś sprawdzony sposób na przesoloną zupę?

Odpowiedzi (18)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

23.02.2014 14:14

daj surowego ziemniaka do przesolonej zupki

Malinka

Zadanych pytań: 302

23.02.2014 14:51

Surowy ziemniak to najbardziej znana metoda, zawsze można też "dorobić" zupy, w większej ilości nadmiar soli powinien się nieco "zgubić".

mysza75

Zadanych pytań: 96

23.02.2014 15:15

surowy ziemniak włóż tylko taki sposób znam

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

23.02.2014 15:47

zgadzam się z innymi,trzeba dodać surowego ziemniaka

Stenka

Zadanych pytań: 467

23.02.2014 17:18

ja bym rozcieńczyła, dolała trochę wody lub śmietany

ElizaT

Zadanych pytań: 750

23.02.2014 17:57

ja też znam sposób z ziemniakiem

Kasia36

Zadanych pytań: 463

23.02.2014 20:53

podobno ziemniaki wyciągają sól można włożyć do garnka obrane ziemniaki a później je wyjąć

krokus

Zadanych pytań: 145

23.02.2014 23:10

surowy ziemniak wyciąga sól

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak