Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

19.09.2015 12:14

Została mi spora ilość pieczarek - czy ktoś kiedyś mroził je ? Nadadzą się później do potrawek czy też pizzy ?

Odpowiedzi (50)

czarrna

Zadanych pytań: 0

19.09.2015 15:37

Ja często mroziłam podsmażone, albo odgotowane. Tylko po rozmrożeniu trzeba je odcisnąć.

Malinka

Zadanych pytań: 302

19.09.2015 15:39

Mroziłam, ale wcześniej je obsmażyłam...

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

19.09.2015 15:41

Najlepiej zamrozić uduszone pieczarki

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

19.09.2015 15:44

Ja bym obrała i podsmażyła i takie bez problemu można zamrozić i zajmą o wiele mniej miejsca :)

Jumper123

Zadanych pytań: 24

19.09.2015 16:42

można mrozić spokojnie bez problemu nadają się

Justi2401

Zadanych pytań: 10

19.09.2015 16:56

Ja raz zamroziłam nie obsmażone i zrobiły się czarne. Więc teraz się nauczyłam i najpierw je obsmażam i są ok :)

pestka

Zadanych pytań: 424

19.09.2015 17:47

mroziłam podsmażone ale też i obgotowane - po rozmrożeniu dodawałam je do farszu i zapiekanek

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

19.09.2015 19:44

obsmażone jak najbardziej można mrozić

Konczi

Zadanych pytań: 632

19.09.2015 19:46

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi, obrałam, pokroiłam i podsmażyłam na teflonie, już siedzą w zamrażarce i czekają na swoją kolej :))

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

19.09.2015 21:15

Ja mrożę ale wcześniej je smażę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak