Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Jolie

Zadanych pytań: 9

18.12.2013 18:13

Zostało mi trochę białka po pieczeniu ciasta, a strasznie nie lubię wyrzucać jedzenia. Macie jakieś sprawdzone pomysły na wykorzystanie go? Możecie wstawiać linki do przepisów :)

Odpowiedzi (28)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

18.12.2013 20:38

Możesz zrobić sobie takie ciasto:http://www.doradcasmaku.pl/przepis/261117/ciasto-czekoladowe-z-bialek-.html lub jak piszą poprzednicy zamrozić,to dobry sposób,z którego też korzystam.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

18.12.2013 20:59

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/299873/rolada-bezowa-z-czekolada-.html

Motorek

Zadanych pytań: 1446

18.12.2013 21:31

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/300805/kokosaneczki.html

Noruas

Zadanych pytań: 232

18.12.2013 21:54

ja bym usmażyła z mięskiem na śniadanie

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

18.12.2013 22:56

bezy albo jakieś kokosanki

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

19.12.2013 02:02

bezy, lukier,

pycholka

Zadanych pytań: 78

19.12.2013 08:28

Bezy, jajecznica lub ciasta przed upieczeniem możesz posmarować z boku/z góry i posypać orzechami itp.

Megg

Zadanych pytań: 69

19.12.2013 09:30

ja polecam keks z białek z bakaliami http://www.doradcasmaku.pl/przepis/273899/keks-z-bialek.html

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak