Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Stenka

Zadanych pytań: 467

06.08.2013 08:13

Zrobiłam z czerwonej borówki nalewkę, konfiturę i sos do mięsa, co jeszcze mogę zrobić?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Seba

Zadanych pytań: 1313

06.08.2013 09:43

Nie znam przepisów na przetwory z czerwonej borówki.

Konczi

Zadanych pytań: 632

06.08.2013 08:38

nigdy nie robiłam z nich przetworów ale twój sos do mięs jest super

Ewa104

Zadanych pytań: 328

06.08.2013 08:22

Nie robię z niej przetworów,ale chętnie poszukam wśród Twoich przepisów nalewki z borówki.

Odpowiedzi (15)

gosia56

Zadanych pytań: 466

06.08.2013 08:19

niestety nie mam czerwonej borówki i nic zniej nie robię

Ewa104

Zadanych pytań: 328

06.08.2013 08:25

A przy okazji,czy mogę prosić o odpowiedź na pytanie pod przepisem na nalewkę jabłkową? Nie wiem czy je widziałaś,ale ponowiłam je dwa razy.Akurat sezon w pełni przydałoby się uściślić przepis,bo nie mogę go wypróbować.

erym

Zadanych pytań: 24

06.08.2013 08:29

moze wysusz i zostaw, napewn poznej Ci sie przyda. ja bardzo lubie chrupac taka zurawine i dodawac do wszystkiego...

Wojt@s

Zadanych pytań: 444

06.08.2013 08:41

u mnie nie dostępna jest czerwona borówka :(

Stenka

Zadanych pytań: 467

06.08.2013 08:46

Ewa już przy nalewce jabłkowej dałam odpowiedź, dziękuję za zainteresowanie, a przetwory z czerwonej borówki leśnej polecam

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

06.08.2013 08:51

Nie mam czerwonej borówki a Twoje przetwory zachwycają smakiem

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

06.08.2013 08:54

nie mam borówki czerwonej więc nic nie robie, ale może jakieś konfitury lub soki :))) są bardzo zdrowe

ben-ka

Zadanych pytań: 459

06.08.2013 09:00

Coraz rzadziej przetwarzam borówkę,jej ilość w naszych lasach zmniejsza się z roku na rok,z gożdzikami nie robiłam ale robię z gruszkami i zamniennie z jabłkami.Taką borówkę podaję z pieczoną kaczką,a przepis mam w swojej księdze.Możesz zrobić,polecam jest pyszna!

Ewa104

Zadanych pytań: 328

06.08.2013 09:04

Dzięki za info.

pestka

Zadanych pytań: 424

06.08.2013 09:08

osobiście nigdy nie robiłam przetworów z czerwonej borówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak