Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Stenka

Zadanych pytań: 467

06.08.2013 08:13

Zrobiłam z czerwonej borówki nalewkę, konfiturę i sos do mięsa, co jeszcze mogę zrobić?

Odpowiedzi (15)

malina

Zadanych pytań: 4

06.08.2013 09:36

Nie zawsze jestem w stanie kupić a sama nie mam możliwości jej zbierać więc nic z niej nie robię, a jadłam kiedyś konfiturę i bardzo mi smakowała

Monia

Zadanych pytań: 7

06.08.2013 09:37

Nie wiem co, ale chciałabym się znaleźć w Twojej kuchni, żeby skosztować tych pyszności ;D

Margo1

Zadanych pytań: 2141

06.08.2013 11:56

Ja również nie znam przepisów ,ale słyszałam że borówki można też smażyć na słodko kwaśne

Róża1

Zadanych pytań: 7

06.08.2013 12:41

też nie znam przepisów z borówki czerwonej:-)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

06.08.2013 17:49

można na surowo utrzeć z cukrem i zima używać jej do herbaty jest także dobra przy przeziębieniu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak