Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Christopher

Zadanych pytań: 31

12.11.2014 19:40

Beza przy krojeniu często się kruszy. Usłyszałem,że dobrze jest kroić ją natłuszczonym nożem. Znacie może jakieś inne sposoby?

Odpowiedzi (32)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

12.11.2014 23:58

dziękuje za radę,nie znam innego sposobu

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

13.11.2014 07:33

ja również słyszałam tej metodzie

Ola1984

Zadanych pytań: 295

13.11.2014 08:03

U mnie sprawdza się po prostu bardzo ostry nóż, choć słyszałam o metodzie z olejem.

Malinka

Zadanych pytań: 302

13.11.2014 08:16

Do tej pory nie miałam zbytnio do czynienia z bezą, ale jak już to nastąpi, to przynajmniej będę wiedziała jak się z a nią zabrać... :) Fajne porady, dzięki!

2milutka

Zadanych pytań: 134

13.11.2014 08:17

żebym to ja umiała zrobić bezę żeby się kruszyła...za chiny mi nie wychodzi......ech

norweska20

Zadanych pytań: 400

13.11.2014 08:55

@milutka:) czyli nie jestem jedyna.....

Habibi

Zadanych pytań: 690

13.11.2014 08:59

Mnie się zdaje, że wystarczy długi, cienki i ostry! nóż - przynajmniej u mnie się sprawdza :) A urok bezy również w tym, że się kruszy :)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

13.11.2014 09:18

sama jeszcze nie robiłam bezy, ale dobra rada na przyszłość, zapamiętam, dzięki :)

Magula

Zadanych pytań: 556

13.11.2014 09:24

nie znam i o nozu również nie słyszałam, musze wypróbować przy najblizszej okazji

Wacław

Zadanych pytań: 1269

13.11.2014 10:02

o sposobie z nożem też nie słyszałem,dzieki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak