Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Christopher

Zadanych pytań: 31

12.11.2014 19:40

Beza przy krojeniu często się kruszy. Usłyszałem,że dobrze jest kroić ją natłuszczonym nożem. Znacie może jakieś inne sposoby?

Odpowiedzi (32)

marenka

Zadanych pytań: 179

13.11.2014 10:21

Niestety nie znam...ale dziękuję za Twoją poradę zawsze miałam z tym problem...:)

mysza75

Zadanych pytań: 96

13.11.2014 12:13

ja kroję ostrym nożem, ale i tak kruszy się. Z olejem wypróbuję następnym razem

adelajda

Zadanych pytań: 234

13.11.2014 12:30

Muszę przy najbliższej okazji wypróbować Twój sposób ...

Ola1young

Zadanych pytań: 7

13.11.2014 12:42

ja tez wypróbuję sposób z goracym nożem

pajbek

Zadanych pytań: 257

13.11.2014 13:13

Bardzo fajne rady ;-) dzięki

Janina

Zadanych pytań: 159

13.11.2014 14:20

Nie wiedziałam, dzięki za porady. Na pewno wykorzystam;)

Konczi

Zadanych pytań: 632

13.11.2014 14:55

słyszałam o wrzątku ale nigdy nie próbowałam tej metody

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

13.11.2014 15:38

najlepszy jest ostry i cienki nóż i się nie kruszy

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

13.11.2014 17:27

dziękuję za dobrą radę

Lucan

Zadanych pytań: 18

13.11.2014 20:55

naszczęści nawet połamana beza zawsze jest pyszna:D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak