Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ankha

Zadanych pytań: 112

27.02.2014 11:50

Bić czy nie bić ciasto na faworki? A jeśli bić (wałkiem, tłuczkiem) to jak długo i po czym widać że należy przestać?

Odpowiedzi (23)

Czyki

Zadanych pytań: 72

27.02.2014 12:41

Ja nie biję :)nie lubię przemocy:):):):):)

ada.la

Zadanych pytań: 39

27.02.2014 13:14

a bij tłuczkiem jak schabowe

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

27.02.2014 13:37

Zawsze biję - taka tradycja :D

krokus

Zadanych pytań: 145

27.02.2014 13:45

ja pierwszy raz biłam ciasto na faworki wyszły takie pulchne, aczkolwiek moi panowie stwierdzili, że lepsze faworki były jak ciasta nie biłam, bo były bardziej kruche

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

27.02.2014 13:49

bije 10 min. tłuczkiem

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.02.2014 13:49

Też zawsze biję tłuczkiem

Klausia

Zadanych pytań: 251

27.02.2014 14:27

ja nie biję, ale wychodzą bardzo smaczne :D przepis wczoraj dodany w mojej księdze jak potrzebujesz :)

Ilona_eS

Zadanych pytań: 57

27.02.2014 14:42

ja nie biję i są pyszne.

mysza75

Zadanych pytań: 96

27.02.2014 14:47

ja biję ciasto na faworki walkiem, tak jakoś około 2 minuty

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

27.02.2014 16:24

nigdy nie biłam , a powiem ,że pierwszy raz coś takiego słyszę i zawsze faworki wychodzą bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak