Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ankha

Zadanych pytań: 112

27.02.2014 11:50

Bić czy nie bić ciasto na faworki? A jeśli bić (wałkiem, tłuczkiem) to jak długo i po czym widać że należy przestać?

Odpowiedzi (23)

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

27.02.2014 16:32

nie biję i nie piekę, ale uwielbiam jeść :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.02.2014 17:14

Częściej je nie biję, jak biję, a jak tak, to wałkiem do ciasta do pokazania pęcherzyków z 10 minut.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

27.02.2014 19:36

ja nie biję i wychodzą pyszne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak