Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.09.2015 07:39

Bigos robicie z kapusty kiszonej i białej czy tylko z białej?

Odpowiedzi (66)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

30.09.2015 08:45

a roznie :) zalezy od kapusty, jak kwasna to daje bialej tez

Ela15

Zadanych pytań: 1414

30.09.2015 08:52

różnie ale bardziej smakuje mi z białej

Madzai

Zadanych pytań: 7

30.09.2015 08:55

robię pół na pół, w zależności co mam aktualnie na stanie :)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

30.09.2015 08:59

zazwyczaj robię z kapusty kiszonej

Maridka19

Zadanych pytań: 59

30.09.2015 09:06

Ja robię z samej kiszonej kapusty czasem dodaję troszkę białej .

ben-ka

Zadanych pytań: 459

30.09.2015 09:17

Częściej gotuje bigos z samej kapusty kiszonej, ale jak mam białą , to również dodaję.

pestka

Zadanych pytań: 424

30.09.2015 09:21

z kapusty kiszonej z dodatkiem świeżej białej

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

30.09.2015 09:23

bigos robię tylko z kiszonej kapusty

bertpvd

Zadanych pytań: 19

30.09.2015 09:27

dodaję koszoną + trochę białej :)

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

30.09.2015 09:29

Bigos lubię kwaśny z kiszonej kapusty, ale z białej też nieraz robię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak