Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.09.2015 07:39

Bigos robicie z kapusty kiszonej i białej czy tylko z białej?

Odpowiedzi (66)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

30.09.2015 09:31

z kapusty kiszonej i białej

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

30.09.2015 09:33

zawyczaj mieszam,ale z przewagą kiszonej.czasami robię tylko z kiszonej

Futka

Zadanych pytań: 2

30.09.2015 09:35

Ja bigos robię tylko z kiszonej , a białą wykorzystuję jak jest młoda do koperkowego bigosiku :)

bietka

Zadanych pytań: 563

30.09.2015 09:35

ja robię z kiszonej i z białej

Saga123

Zadanych pytań: 0

30.09.2015 09:37

robię z kapusty mieszanej

mysza75

Zadanych pytań: 96

30.09.2015 09:40

robię pół na pół mieszam zawsze dwie kapuchy

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

30.09.2015 09:42

robię z kiszonej i białej

jola91

Zadanych pytań: 23

30.09.2015 09:47

Mieszam kiszoną z białą, przeważnie 2/3 kiszonej i 1/3 białej

Jumper123

Zadanych pytań: 24

30.09.2015 09:59

z białej i kiszonej

Habibi

Zadanych pytań: 690

30.09.2015 10:18

Głównie z kiszonej, bo bigos lubię bardzo kwasny. Tylko kiedy mam zaplanowanych gości dodaję białej kapusty aby złagodzić kwas.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak