Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.09.2015 07:39

Bigos robicie z kapusty kiszonej i białej czy tylko z białej?

Odpowiedzi (66)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

30.09.2015 11:49

Podobnie zwykle mieszam kiszoną z białą... ale w lecie robię z samej białej a zimą zdarza się, że z samej kiszonej:)

justynkag

Zadanych pytań: 45

30.09.2015 11:51

Ja robię z kiszonej i białej. Z samej kiszonej jest dla mnie za kwaśny

krokus

Zadanych pytań: 145

30.09.2015 12:08

zawsze robię z kapusty kiszonej

Ola1984

Zadanych pytań: 295

30.09.2015 12:32

Z kapusty kiszonej zawsze.

Ola1young

Zadanych pytań: 7

30.09.2015 12:35

bigos robimy przewaznie z kapusty kiszonej

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

30.09.2015 13:58

ja robię tylko z kapusty kiszonej

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

30.09.2015 14:02

zazwyczaj robię z mieszanej, trochę kiszonej, trochę białej ;)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

30.09.2015 14:03

Ja robie tylko z kiszonej, w różnych wersjach ale podstawa jest zawsze kiszona kapusta :)

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

30.09.2015 14:47

mieszam kapuste.

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

30.09.2015 14:50

tylko z kiszonej, w sezonie robię z samej świeżej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak