Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kloruś

Zadanych pytań: 4

21.07.2014 09:29

Chciałabym przygotować zimne nóżki/galaretę wieprzową (u nas w Poznaniu mówi się galart). Zawsze robię drobiowy z żelatyną ale chciałabym przygotować taki prawdziwy na nóżkach. I tu pojawia się moje pytanie... z czego go robicie? Nóżki i golonka? Czy dodajecie jakieś mięso np łopatkę? Przejrzałam różne przepisy i jestem skołowana. Pomożecie? :)

Odpowiedzi (31)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

30.01.2017 20:01

ja również gotuję na golonkach i nóżkach z przewagą golonek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak