Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Wojt@s

Zadanych pytań: 444

12.07.2013 13:21

chciałem poznać Wasze zdanie na temat "pizza" a konkretnie dodatku - CEBULA na niej surowa krojona czy smażona ?

Odpowiedzi (34)

Beata23

Zadanych pytań: 335

12.07.2013 13:39

ja podsmażam

Agata3

Zadanych pytań: 13

12.07.2013 13:42

Surowa w piórka, po upieczeniu jest pyszna :) Całkiem inaczej smakuje :)

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

12.07.2013 13:45

Surowa, drobno pokrojona, zasypana cukrem na 15 minut przed włożeniem jej na pizze. Po tym czasie odsączamy sok i pozostaje cudowna, mięciutka cebula, która po upieczeniu pizzy smakuję, jak żadna inna! Polecam wypróbować!

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

12.07.2013 13:48

lubię surową, pokrojoną w piórka

gosia56

Zadanych pytań: 466

12.07.2013 13:54

też wolimy surową pokrojoną w piórka

mysza75

Zadanych pytań: 96

12.07.2013 13:56

zależy czasami podsmażam, czasami surowa:-)

Dorota37

Zadanych pytań: 468

12.07.2013 14:35

surową dodaję cebulkę

kasienka23

Zadanych pytań: 512

12.07.2013 14:42

ja na pizzy lubię cebulę dodaną przed pieczeniem, nie podsmażoną, pokrojoną w piórka

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

12.07.2013 14:54

ja zawsze lekko podsmażam

Janina

Zadanych pytań: 159

12.07.2013 14:59

Zawsze kroję w piórka i podsmażam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak