Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Wojt@s

Zadanych pytań: 444

12.07.2013 13:21

chciałem poznać Wasze zdanie na temat "pizza" a konkretnie dodatku - CEBULA na niej surowa krojona czy smażona ?

Odpowiedzi (34)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

12.07.2013 20:42

ja daję przeważnie surową

Ewa104

Zadanych pytań: 328

12.07.2013 20:51

Ja dodaję surową.Kładę ją pod serem i dodatkami.Jest miękka i smaczna.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

16.07.2013 18:30

smażona jest najlepsza!

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

28.11.2015 15:59

surową lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak