Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Wojt@s

Zadanych pytań: 444

12.07.2013 13:21

chciałem poznać Wasze zdanie na temat "pizza" a konkretnie dodatku - CEBULA na niej surowa krojona czy smażona ?

Odpowiedzi (34)

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

12.07.2013 15:00

ja wolę pokrojoną w piórka surową

pestka

Zadanych pytań: 424

12.07.2013 15:09

ja żadnej nie lubię na pizzy

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

12.07.2013 15:35

ja zawsze surową daję

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

12.07.2013 15:53

ja podsmażam tak do zeszklenia - po prostu tak wolimy i bardziej nam smakuje niż surowa

Konczi

Zadanych pytań: 632

12.07.2013 16:19

zdecydowanie zeszklona chyba że mąż robi wówczas surowa

borgia

Zadanych pytań: 89

12.07.2013 16:21

Polecam ze swej strony surową. Jest świetna.

Gracer

Zadanych pytań: 124

12.07.2013 16:40

zazwyczaj jej nie dodaję

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

12.07.2013 16:51

najczęściej smażona :)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

12.07.2013 19:19

Dla mnie pizza musi być bez cebuli :)

kasiulka

Zadanych pytań: 4

12.07.2013 20:34

zeszklona wraz z pieczarkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak