Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

20.10.2016 16:51

Ciasto pleśniak - mam w planach upiec pierwszy raz, na co powinnam zwrócić uwagę? Z jakimi owocami pieczecie go najczęściej ? Za wszystkie wskazówki bardzo dziękuję :)

Odpowiedzi (43)

gosia56

Zadanych pytań: 466

21.10.2016 10:32

zazwyczaj piekę z domowymi powidłami albo z czarnej porzeczki dodaje ciasto ładny smak;)

adelajda

Zadanych pytań: 234

21.10.2016 10:40

jak dla mnie najlepszy z agrestem

Mniam

Zadanych pytań: 87

21.10.2016 10:46

Robiłam go całe wieki temu ;P Spód zawsze podpiekałam, cukier do piany z białek dodaje się stopniowo i ubija się, aż całkiem się rozpuści.

Czyki

Zadanych pytań: 72

21.10.2016 10:57

Ciasto kruche, wiśnie, orzechy, piana z białek i starte kruche:) powodzenia

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

21.10.2016 11:22

najlepszy jest z agrestem lub czarną porzeczką , ale daje owoce takie zazwyczaj jakie mam pod ręką świeże bądź z kompotu ewentualnie dżem

Franciszek

Zadanych pytań: 4

21.10.2016 11:27

nie robiłem jeszcze takiego

pestka

Zadanych pytań: 424

21.10.2016 11:44

dobrze schładzam i najczęściej robię z wiśniami lub śliwkami

dodi

Zadanych pytań: 256

21.10.2016 11:46

ja dodawałam dźem śliwkowy, kwaskowaty

sezamek

Zadanych pytań: 4

21.10.2016 12:19

u mnie pleśniak zawsze z własnymi powidłami śliwkowymi, pycha :)

ilka01

Zadanych pytań: 6

21.10.2016 12:35

robię z owocami sezonowymi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak