Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

lukaszhaase25

Zadanych pytań: 10

06.01.2015 16:59

Co ma wine smażąc frytki,ze nie sa chrupiące tylko nasaczone olejem?

Odpowiedzi (40)

norweska20

Zadanych pytań: 400

06.01.2015 18:33

wykorzystam wasze rady, bo faktycznie czasami są zbyt miękkie

Renata9

Zadanych pytań: 329

06.01.2015 18:49

za szybko wkładasz do oleju, kiedy nie jest on jeszcze dostatecznie nagrzany i wtedy frytki wciągają olej w siebie

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

06.01.2015 18:55

pewnie wrzucasz frytki kiedy olej jest jeszcze zbyt mało gorący

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

06.01.2015 19:07

chyba za niska temperatura oleju

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

06.01.2015 19:14

myślę, że to wina oleju

irenka

Zadanych pytań: 888

06.01.2015 19:41

również uważam ,że olej za mało gorący

magda1976

Zadanych pytań: 1

06.01.2015 19:42

Na pewno zbyt niska temperatura oleju wpływa na frytki

AgaS10

Zadanych pytań: 650

06.01.2015 19:48

zbyt niska temperatura tłuszczu ale to nie zawsze tak jest,myślę,że trzeba je po usmażeniu na chwilę na ręcznik...zawsze trochę tłuszczu odsiaknie:)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

06.01.2015 19:54

myślę że zbyt stary olej

kornelcia

Zadanych pytań: 13

06.01.2015 20:14

stawiam na temperaturę oleju

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak