Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

15.02.2014 18:25

co robicie jak za mocno stężeje wam galaretka, ja wkładam do miski z dość gorącą wodą i mieszam do momentu aż galaretka jest już płynna

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

15.02.2014 18:37

robię tak samo jak Ty :)

mitek111

Zadanych pytań: 15

15.02.2014 18:26

ja stawiam na mały ogień na chwilkę

berys18

Zadanych pytań: 1434

15.02.2014 18:27

też tak robię

Odpowiedzi (32)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

15.02.2014 18:31

Ja też wstawiam na chwilę do gorącej wody

olla85

Zadanych pytań: 24

15.02.2014 18:31

Właśnie wczoraj miałam taką sytuację. Galaretkę miałam w garnuszku więc po prostu postawiłam ją na małym ogniu i mieszając podgrzewałam do momentu aż uzyskałam odpowiednią dla mnie konsystencję.

gosia1988

Zadanych pytań: 526

15.02.2014 18:35

robię tak samo

kasiaw

Zadanych pytań: 470

15.02.2014 18:38

ja chwilę podgrzewam na małym ogniu

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.02.2014 18:42

Też robie tak samo

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

15.02.2014 18:43

Robię tak, jak Ty

Barbara777

Zadanych pytań: 38

15.02.2014 18:43

podgrzewam chwilę

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

15.02.2014 18:46

też ją podgrzewam

Michał2

Zadanych pytań: 32

15.02.2014 18:48

podgrzewam jak większość

dorrota

Zadanych pytań: 10

15.02.2014 18:51

ja wstawiam dosłownie na chwilkę do mikrofalówki;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak