Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

15.02.2014 18:25

co robicie jak za mocno stężeje wam galaretka, ja wkładam do miski z dość gorącą wodą i mieszam do momentu aż galaretka jest już płynna

Odpowiedzi (32)

teresa18

Zadanych pytań: 502

15.02.2014 18:54

Delikatnie ją podgrzewam

aniagdz

Zadanych pytań: 5

15.02.2014 19:00

robię podobnie:)

mirecka12

Zadanych pytań: 66

15.02.2014 19:12

Tez wkladam do cieplej wody

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

15.02.2014 19:21

robię podobnie jak Ty lub podgrzewam

treonina

Zadanych pytań: 1213

15.02.2014 19:26

nie zdarza mi się często by galaretka stężeła za bardzo, najlepiej ją troszeczke podgrzać

gosia56

Zadanych pytań: 466

15.02.2014 19:28

rozpuszczam na małym ogniu

halina17

Zadanych pytań: 271

15.02.2014 19:32

Chwileczkę stawiam na palnik , podgrzewam.

Pysznotka

Zadanych pytań: 0

15.02.2014 19:36

Ja również podgrzewam ;)

Niki22

Zadanych pytań: 46

15.02.2014 20:52

dokładnie tak samo robię :)

krystyna330

Zadanych pytań: 228

15.02.2014 21:00

też tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak