Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

15.02.2014 18:25

co robicie jak za mocno stężeje wam galaretka, ja wkładam do miski z dość gorącą wodą i mieszam do momentu aż galaretka jest już płynna

Odpowiedzi (32)

pawel123

Zadanych pytań: 14

15.02.2014 21:06

tez tak robie

Magda24

Zadanych pytań: 148

15.02.2014 22:01

też tak robię

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

15.02.2014 23:30

Podgrzewam trochę na małym ogniu, lub wkładam ją do gorącej wody.

Róża1

Zadanych pytań: 7

15.02.2014 23:44

też rozpuszczam na małym ogniu

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.02.2014 23:48

wkładam do garnka z gorąca wodą i czekam aż się rozpuści

Mniam

Zadanych pytań: 87

16.02.2014 00:10

Też tak robię :)

Czyki

Zadanych pytań: 72

16.02.2014 08:36

Podgrzewam w kąpieli wodnej:)

patryska76

Zadanych pytań: 24

16.02.2014 08:44

Ja stawiam na moment na małym palniku jeśli galaretka rozrobiona jest w metalowej misce, a jeśli w szklanej salaterce do wkładam do mikrofalówki ;-)

Seba

Zadanych pytań: 1313

16.02.2014 08:47

a ja daję ją na małą płytkę na wolny ogień

monisia1977

Zadanych pytań: 15

16.02.2014 09:12

chwile podgrzewam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak