Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

15.11.2013 22:44

Co robicie z niewykorzystanym białkiem? Zamrażacie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

15.11.2013 22:58

zamrażam i wykorzystuję do ciasta z kokosem

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

15.11.2013 22:50

zamrażam albo robię bezy lub ciasto na białkach

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

16.11.2013 08:48

Robię bezy, nigdy nie zamrażam jajek

Odpowiedzi (45)

quatro

Zadanych pytań: 2

15.11.2013 22:46

Ja nagminnie piekę różne bezy!

bhb8

Zadanych pytań: 1

15.11.2013 22:46

Bezy oczywiście :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

15.11.2013 22:48

Tak, zamrażam i robię bezy lub torty bezowe. Bardzo lubię te słodkie desery.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

15.11.2013 22:52

robimy bezy,białka nie zamrażamy

marcia7

Zadanych pytań: 166

15.11.2013 22:53

robię piankę do deserów

Barbara13

Zadanych pytań: 21

15.11.2013 22:57

robię bezy,lukier i zapas ozdób do ciast z niego,ciasto lub omlet z białek a w ewentualności zamrażam

MONIKA62

Zadanych pytań: 34

15.11.2013 23:00

Ja dodaję dodatkowe jajko i robię omlet z warzywami i kiełbaską=D

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

15.11.2013 23:02

Robię bezy albo kokosanki :)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

15.11.2013 23:11

jezeli jest kilka białek to robie bezy

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

15.11.2013 23:25

Zamrażam i potem daję do bez, kokosanek.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak