Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

15.11.2013 22:44

Co robicie z niewykorzystanym białkiem? Zamrażacie?

Odpowiedzi (45)

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

15.11.2013 23:28

jeśli nie zostawiam do zrobienia bezy w ciągu 1-2 dni to zamrażam - takie potem odmrożone nawet lepiej się ubijają

Konczi

Zadanych pytań: 632

15.11.2013 23:37

nigdy nie zamrażam, najczęściej robię beziki

babeczka007

Zadanych pytań: 115

15.11.2013 23:50

ja zamrażam :)

Klausia

Zadanych pytań: 251

16.11.2013 00:14

Owszem bez problemu można zamrozić, ja ostatnio wykorzystałam je jednak w taki sposób http://www.doradcasmaku.pl/przepis/300941/razowe-nalesniki-z-bialek-ze-szpinakiem-i-sezamem.html :)

Angelika10

Zadanych pytań: 938

16.11.2013 00:22

robię bezy

Ola1984

Zadanych pytań: 295

16.11.2013 07:37

Robię bezę, kokosanki, lukier królewski, albo dodaję do jajecznicy. Czasem też zamrażam, jak mam większą ilość.

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

16.11.2013 08:20

ja zamrażam i później mam do czegoś jak mi brakuje

adelajda

Zadanych pytań: 234

16.11.2013 08:22

to zależy ile tych białek mi zostaje jak dużo to mrożę ale jak jedno czy dwa to mąż sobie ubija z kakao i zjada

Aga-25

Zadanych pytań: 3

16.11.2013 08:28

zamrażam idealne są do bez

mufinka79

Zadanych pytań: 303

16.11.2013 08:52

Ja zamrażam, a potem wykorzystuję do bezy czy ciastek :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak