Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

15.11.2013 22:44

Co robicie z niewykorzystanym białkiem? Zamrażacie?

Odpowiedzi (45)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

16.11.2013 10:57

Ja piekę bezy

pawlito

Zadanych pytań: 392

16.11.2013 11:16

zazwyczaj robię bezy

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

16.11.2013 11:30

robię jakieś ciasto na białkach

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

16.11.2013 12:39

nie zamrażałam nigdy, chociaż można - zużywam na bieżąco

maciek7

Zadanych pytań: 148

16.11.2013 12:56

ja zuzywam od razu

patryska76

Zadanych pytań: 24

16.11.2013 14:23

Szczerze mówiąc ja wyrzucam. Nigdy nie pomyślałam, żeby jakoś je wykorzystać ;)

nika0055

Zadanych pytań: 3

16.11.2013 15:32

Robię bezy ;) Lub jajecznicę albo omlet ;)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

16.11.2013 17:46

oczywiście - bezy :)

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

16.11.2013 18:59

bezy albo ciasto z samych białek

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

16.11.2013 19:05

Zamrażam - na bezy później mam zapas :-D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak