Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Carla

Zadanych pytań: 1

23.04.2014 19:23

Co robicie z zalegającym jedzeniem świątecznym? Zostały mi jakieś mięsiwa, sałatki, ciasta i sosy, ale już nikt nie chce tego jeść a nie chcę wyrzucić. Mrozić czy przerabiać na inną potrawę?

Odpowiedzi (38)

agnieszka131919

Zadanych pytań: 2

23.04.2014 22:12

mięso i placki możesz zamrozić, sałatki trzeba zjeść albo wyrzucić

ppaulina

Zadanych pytań: 22

23.04.2014 22:21

ciasta można zamrozić

karolina1869

Zadanych pytań: 594

23.04.2014 22:22

mrożę tylko wędliny, ale jak dla mnie za długo już stoją w lodówce żeby je teraz mrozić o sałatkach i ciastach nie wspomnę

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

24.04.2014 06:35

ja część potraw zamroziłam

Lidzia

Zadanych pytań: 21

24.04.2014 07:09

Mięso można zamrozić, zrobić pizzę, zapiekankę, leczo. Babki też nie boją się mrożenia. Ciast z kremem i sałatek lepiej się pozbyć.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.04.2014 07:44

to co się da to mrożę, resztę zanoszę do pracy

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

24.04.2014 08:18

Niektóre ciasta można zamrozić, mięso też, ale sałatki bym nie ryzykował

Milka100

Zadanych pytań: 76

24.04.2014 09:34

zamrozić lub zrobić zapiekanki

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

24.04.2014 09:44

Z mięs ugotować bigos, z ciast bajaderki.

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

24.04.2014 10:44

Przerabiać, lepiej nie mrozić a do sałatek dodac troche zieleniny i zjeśc odświeżone

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak