Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Carla

Zadanych pytań: 1

23.04.2014 19:23

Co robicie z zalegającym jedzeniem świątecznym? Zostały mi jakieś mięsiwa, sałatki, ciasta i sosy, ale już nikt nie chce tego jeść a nie chcę wyrzucić. Mrozić czy przerabiać na inną potrawę?

Odpowiedzi (38)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

24.04.2014 19:28

mi nic nie zostało

ao_12

Zadanych pytań: 38

24.04.2014 20:14

Ja nie gotuję na święta zbyt wiele więc nie mam kłopotu z zalegającym jedzeniem.

gosiag

Zadanych pytań: 0

24.04.2014 21:05

czesc mrożę a reszt e przerabiam

Dorian

Zadanych pytań: 1093

24.04.2014 21:56

po -1- można mrozić, a po -2- oczywiscie ze mozna przerobic na co innego. Zalezy co ci zostało

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

24.04.2014 22:04

co udaje się to zamrażam a resztę staram się po prostu zejść.

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

25.04.2014 12:52

najlepiej zamrozić, ale stracą już swój pyszny smak. Najlepiej jest mniej robić, to nie trzeba później myśleć co z tym jedzeniem zrobić

wyattearp

Zadanych pytań: 102

25.04.2014 18:32

i tak to jest po Świętach człowiek się napiecze nasmaży a połowę się wywala do śmieci i tak jest z sałatkami ,ciastami itp. mięsa można zamrozić

Ola1984

Zadanych pytań: 295

26.04.2014 09:13

Mnie po świętach nic nie zostało, kupiłam tylko tyle ile zjedliśmy. Ale możesz z powodzeniem wykorzystać np. pieczone mięsa do innych dań - bigosu, zapiekanek, potrawek, lecza...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak