Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jasiek

Zadanych pytań: 1346

04.05.2016 17:02

co robicie żeby naleśniki były puszyste?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

05.05.2016 09:28

Woda gazowana świetnie spulchnia :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

05.05.2016 16:14

Ja również dodaję wodę gazowaną, o tym ubijaniu białek dowiedziałam się dopiero od Was.

Ela15

Zadanych pytań: 1414

05.05.2016 09:44

ja również dodaję wodę gazowaną

Odpowiedzi (37)

Konczi

Zadanych pytań: 632

04.05.2016 17:04

Do naleśników dodaję ubite na sztywno białka i odstawiam ciasto na minimum 30 minut.

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.05.2016 17:21

Ubijam białka oddzielnie ;)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

04.05.2016 17:27

Ja dodaję gazowaną wodę mineralną lub ubijam osobno białka

berys18

Zadanych pytań: 1434

04.05.2016 17:52

dodaję trochę wody gazowanej

pestka

Zadanych pytań: 424

04.05.2016 18:19

dodaję trochę wody gazowanej lub ubijam białka

halina17

Zadanych pytań: 271

04.05.2016 18:49

Ja dodaję wodę mineralną gazowaną lub ubite białka na sztywno.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

04.05.2016 19:01

nie przepadam za puszystymi naleśnikami, wolę gdy są cieniutkie :)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

04.05.2016 19:33

ubijam białka

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

04.05.2016 19:57

Ubijam białka na sztywno, dodaję wodę mineralną gazowaną.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

04.05.2016 20:04

dodaję wodę gazowaną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak