Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jasiek

Zadanych pytań: 1346

04.05.2016 17:02

co robicie żeby naleśniki były puszyste?

Odpowiedzi (37)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

04.05.2016 20:15

dodaję wodę gazowaną

misia123410

Zadanych pytań: 22

04.05.2016 20:20

troche wody gazowanej

Klausia

Zadanych pytań: 251

04.05.2016 21:00

U mnie mleko wystarcza, ale tak to woda gazowana, proszek do pieczenia, ubita piana z białek.

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

04.05.2016 21:00

żeby były puszyste można dodać trochę proszku do pieczenia i swojskie mleko (nie UHT), ja jednak naleśnik wolę cienkie

afrodyta

Zadanych pytań: 4

04.05.2016 21:12

Dodaję wodę mineralną gazowaną.

Janina

Zadanych pytań: 159

04.05.2016 21:33

Trochę wody gazowanej i piana z białek;))

joannaa24

Zadanych pytań: 0

04.05.2016 21:53

Najlepiej ubić białka lub dodać wodę gazowaną ;)

asiatok

Zadanych pytań: 15

04.05.2016 23:55

Piana z białek sprawia, że naleśniczki są puszyste i biszkoptowe

ilka01

Zadanych pytań: 6

05.05.2016 09:19

dodaję wodę gazowaną

tobi1989

Zadanych pytań: 0

05.05.2016 09:47

Najlepszym rozwiązaniem jest woda mineralna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak