Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jasiek

Zadanych pytań: 1346

04.05.2016 17:02

co robicie żeby naleśniki były puszyste?

Odpowiedzi (37)

misia123410

Zadanych pytań: 22

05.05.2016 12:05

wkładam do lodówki ciasto

Franciszek

Zadanych pytań: 4

05.05.2016 14:48

dolewam wodę gazowaną i śmietankę

paula8

Zadanych pytań: 3

05.05.2016 15:13

dodaję trochę wody gazowanej ;)

Justi2401

Zadanych pytań: 10

05.05.2016 15:22

Dodaję wodę gazowaną, a czasem trochę jasnego piwa :)

Róża1

Zadanych pytań: 7

05.05.2016 15:23

dodaję tylko wodę gazowaną :-) , ale dzięki za podpowiedź z tymi osobno ubitymi białkami :-)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

05.05.2016 19:46

wystarczą ubite białka i woda mineralna gazowana ;)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

05.05.2016 22:49

dodaję wodę gazowaną, oraz ubijam białka

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

06.05.2016 21:13

gazowana woda mineralna to sprawdzony sposób

Futka

Zadanych pytań: 2

07.05.2016 07:31

Ja także dodaję wodę mineralą i ubite białka - wtedy naleśniki są puszyste :D

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

07.05.2016 08:13

Dodaję wodę mineralna gazowaną, czasem szczyptę proszku do pieczenia.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak