Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

09.06.2014 08:48

co zrobić aby czekolada się nie łamała po wystygnięciu na cieście

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

09.06.2014 09:09

można dodać odrobinę żelatyny będzie bardziej plastyczna

adelajda

Zadanych pytań: 234

09.06.2014 09:25

ja dodaję mleko 3,2 %

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

09.06.2014 22:06

ja dodaję masło i kremówkę

Odpowiedzi (22)

pawlito

Zadanych pytań: 392

09.06.2014 08:49

zawsze mi się łamała teraz zrobiłem mniej gęstą i pomogło

agnieszka131919

Zadanych pytań: 2

09.06.2014 08:52

tak, nie może być zbyt gęsta

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

09.06.2014 08:57

ja dodaję łyżeczkę jogurtu naturalnego

pestka

Zadanych pytań: 424

09.06.2014 09:06

dodaję trochę śmietany lub mleka

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

09.06.2014 09:12

Trzeba zrobić mniej gęstą

Malinka

Zadanych pytań: 302

09.06.2014 09:19

Tak jak poprzednicy, jeśli będzie za gęsta to raczej będzie się łamać :(

wyattearp

Zadanych pytań: 102

09.06.2014 09:48

tak dodaj żelatynę lub galaretkę

Ewelina1991

Zadanych pytań: 0

09.06.2014 09:54

dodaję troszkę mleka aby nie była zbyt gęsta

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

09.06.2014 10:08

Zawsze dodaję trochę mleka :)

Mira85

Zadanych pytań: 90

09.06.2014 10:20

do za gęstej dodaję trochę mleka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak