Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

09.06.2014 08:48

co zrobić aby czekolada się nie łamała po wystygnięciu na cieście

Odpowiedzi (22)

Konczi

Zadanych pytań: 632

09.06.2014 10:50

dodaję do roztopionej czekolady przestudzoną galaretkę, polewa fajnie się kroi i lśni

Mniam

Zadanych pytań: 87

09.06.2014 11:41

Dodaję trochę masła albo gorzką czekoladę mieszam z mleczną. Przy samej czekoladzie to nie kroję ciasta prosto z lodówki. Wyciągam wcześniej, żeby się czekolada ogrzała do temperatury pokojowej.

misia53

Zadanych pytań: 339

09.06.2014 11:59

dodaję troszeczkę mąki ziemniaczanej - sprawdzone!

Janina

Zadanych pytań: 159

09.06.2014 12:20

Dodaję rozpuszczoną żelatynę;)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

09.06.2014 12:58

dodaję troszeczkę mleka

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

09.06.2014 13:13

te porady dla się przydadzą...

mysza75

Zadanych pytań: 96

09.06.2014 16:53

ja dodaje mleko, ale fajna porada z żelatyną muszą wypróbować

Lidzia

Zadanych pytań: 21

09.06.2014 17:11

Do czekolady w kąpieli wodnej dodaję trochę masła i śmietanki. Kroję nożem rozgrzanym w gorącej wodzie.

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

09.06.2014 17:19

Dodać trochę mąki ziemniaczanej i szybko wymieszać, potem polać

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

09.06.2014 18:44

dodać trochę mleka lub śmietany

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak