Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

09.06.2014 08:48

co zrobić aby czekolada się nie łamała po wystygnięciu na cieście

Odpowiedzi (22)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

09.06.2014 19:18

Ja dodaję troszkę mleka i mi nie pęka

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

09.06.2014 23:32

Należy wtedy dać do niej do wyboru-trochę mleka, śmietany, jogurtu naturalnego, żelatyny, mąki ziemniaczanej, masła, galaretkę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak